Word jij de nieuwe tekenaar van Houtbouw ‘t Zand? 

Wij zijn een innovatief bedrijf in een alsmaar groeiende markt. Wij ontwerpen, produceren en monteren alle denkbare vormen van prefab houten elementen. De elementen worden in onze moderne fabriek in het Noord-Hollandse ’t Zand geproduceerd. De montageploegen monteren daarna snel en vakkundig de prefab elementen op de bouwplaats.

Prefab houtskeletbouw is een slimme, snelle en milieuvriendelijke bouwwijze die snel aan populariteit wint. Wij zijn een sterk groeiend bedrijf met ruimte voor een enthousiaste fulltime collega in de functie tekenaar (2D/3D).

Tekenaars bij Houtbouw ’t Zand zijn verantwoordelijk voor het tekenen van alle hsb-producten. 2D tekenaars tekenen het project in AutoCAD®. Hierna gaan de 3D tekenaars aan de slag, zij tekenen het project in hsbcad® waarna het gereed is voor ons productieproces.

Wij bieden:
– een passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Timmerfabrieken;
– een prettige werksfeer en ruimte voor scholing en ontwikkeling.

Wij vragen van jou dat je:
– mbo werk- en denkniveau hebt (bouwkunde is een pré);
– ervaring met AutoCAD® hebt, ervaring met hsbcad® is een pré;
– gestructureerd en nauwkeurig bent en goed kan omgaan met deadlines;
– bij voorkeur enkele jaren ervaring met houtskeletbouw hebt (geen vereiste);
– flexibel en goed in teamverband kan werken.

 

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Michael van der Hoek, Hoofd tekenkamer. (michaelh@houtbouwelementen.nl) (0224-590079) Is tekenaar niet helemaal jouw functie maar wil je wel graag bij ons aan de slag? Bekijk onze andere vacatures! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

Solliciteer direct!

Voeg hier je cv bij

Voeg hier je motivatiebrief bij