Trots zijn op het werk wat je doet?


Houtbouw ‘t Zand is Waardevol in Wonen en Werken. Iedere dag rollen hier schitterende houten prefab-elementen uit onze moderne productielocatie. Het tastbare resultaat van de behoeften van onze klanten die wij hebben vertaald naar maatwerk oplossingen voor ecologisch en duurzaam bouwen. Maar voordat het zover is moet het idee van de architect worden omgezet in een bouwkundig ontwerp. Dat is een vak apart en daarom zijn wij op zoek naar een ervaren:

AutoCAD Engineer


Als gedegen specialist heb je de noodzakelijke bouwkundige kennis en tekenvaardigheden ongetwijfeld in ruime mate in huis. Je bent iemand die enthousiast wordt van het omzetten van ideeën naar praktische oplossingen. Op basis van jouw ontwerp gaan je collega-Houtbouwers in onze productiehallen aan de slag. Zij creëren het kwaliteitsproduct dat door onze montageteams op locatie wordt getransformeerd tot een kap, een rijtjeswoning of een vrijstaande villa. Met Houtbouwsystemen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Je werkt in één van onze 2 multidisciplinaire projectteams en begeleidt met elkaar het hele traject van offerte tot de werkvoorbereiding. De passie die jij hebt voor het maken van bouwkundige ontwerpen is voelbaar en aanstekelijk. Jij bent iemand die actief zoekt naar samenwerking binnen en buiten je eigen team. Dat valt of staat met duidelijk en tijdig communiceren. Jij weet vanuit jouw rol de klant steeds weer het gevoel te geven dat hij bij Houtbouw ’t Zand aan het juiste adres is. Uiteindelijk zorg jij ervoor dat een project voor alle partijen gewoon lekker loopt.

Jouw digitale ontwerp draagt direct bij aan het woongeluk van de klant en het werkgeluk van je collega’s. Die verantwoordelijkheid voel je en het zorgt ervoor dat je het vandaag weer net even beter wilt doen dan gisteren. Je neemt dan ook een actieve rol in de continue kwaliteitsverbetering van zowel product als proces. Het logo van Houtbouw ’t Zand staat voor kwaliteit! Daar zijn we trots op en die trots zoeken wij dan ook in een nieuwe collega.

Ben jij onze ideale kandidaat? Dan willen wij natuurlijk heel graag met je kennismaken. Voor alles wat je gaat bijdragen waarderen wij je uiteraard met uitstekende marktconforme arbeidsvoorwaarden. Daar zijn de leukste collega’s, de beste werkomgeving en continue personele ontwikkeling standaard bij inbegrepen. Ook kijken we graag samen met jou naar jouw wensen en behoeften op het gebied van thuiswerken. Niet alleen tijdens deze Corona-crisis, maar ook daarna.

Ben je benieuwd naar onze organisatie? Kijk dan eens op www.werkenbijhbz.nl of op onze sociale media. Wil jij bij Houtbouw ’t Zand meewerken aan een betere toekomst? Stuur dan jouw motivatie, samen met je CV naar pz@houtbouwelementen.nl.

Ben je een bemiddelaar en heb je toevallig de ideale kandidaat voor ons in je portefeuille? Dan mag je uiteraard ook contact met ons opnemen.
Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0224-590079 (doorkiesnummer 75).