Ben jij een technisch rekenwonder?

Houtbouw ‘t Zand is Waardevol in Wonen en Werken. Iedere dag rollen hier schitterende houten prefab-elementen uit onze moderne productielocatie. Het resultaat van de behoeften van onze klanten die wij hebben vertaald naar maatwerk oplossingen voor ecologisch en duurzaam bouwen. Oplossingen die omgezet worden naar een passende offerte. Dat is een vak apart en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige:

Calculator

Jij weet de wensen van de klant om te zetten naar een gedetailleerde en bruikbare offerte. Je vormt een sterk koppel met de Accountmanager en samen bedienen jullie bestaande en nieuwe klanten in jullie portefeuille. Met elkaar weten jullie mooie projecten binnen te halen, waarbij jij uiteraard zorgt dat er een gedegen berekening onder ligt. Dat betekent dat je niet alleen goed kunt rekenen, maar tevens enthousiast wordt van het onderhouden van de klantrelatie. Heb je ambities om op termijn door te groeien naar Accountmanager? Ook dat behoort bij Houtbouw ’t Zand zeker tot de mogelijkheden.

Het spreekt voor zich dat je sterk bent in het plannen en organiseren van je werk. Daarnaast let je van nature op alle details, want op basis van jouw calculaties gaan je collega-Houtbouwers op onze Engineeringsafdeling en in de productiehallen aan de slag. Zij creëren het kwaliteitsproduct dat door onze monteurs op locatie wordt getransformeerd tot een kap, een rijtjeswoning of een vrijstaande villa. Bij voorkeur heb je al kennis van Houtskeletbouw, maar zo niet, dan krijg je van ons een uitgebreid ontwikkelingstraject om het vak te leren. Wel is technisch inzicht een vereiste en verwachten we dat je affiniteit hebt met het bouwen met hout.

Je werkt in ons projectteam, waar het gehele traject van offerte tot de werkvoorbereiding wordt doorlopen. De passie die jij meebrengt voor klantcontact en het toepassen van je technische productkennis is voelbaar en aanstekelijk. Jij bent iemand die eigenaarschap toont en de verantwoordelijkheid neemt voor je werk. Dat zorgt ervoor dat je het vandaag weer net even beter wilt doen dan gisteren. Je neemt een actieve rol in de continue kwaliteitsverbetering van zowel product als proces. Het logo van Houtbouw ’t Zand staat voor kwaliteit!

Ben jij onze ideale kandidaat? Dan willen wij natuurlijk heel graag met je kennismaken. Voor alles wat je gaat bijdragen waarderen wij je uiteraard met uitstekende marktconforme arbeidsvoorwaarden. Daar zijn de leukste collega’s, de beste werkomgeving en continue personele ontwikkeling standaard bij inbegrepen.

Ben je benieuwd naar onze organisatie? Kijk dan eens op www.werkenbijhbz.nl of op onze sociale media. Wil jij bij Houtbouw ’t Zand meewerken aan een betere toekomst? Stuur dan jouw motivatie, samen met je CV naar pz@houtbouwelementen.nl

Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling HRM. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0224-590079 (doorkiesnummer 75).

Solliciteer direct!

 

Voeg hier je cv bij (max. 3mb)

Voeg hier je motivatiebrief bij (max. 1mb)