Ben jij financieel altijd in Control?

Houtbouw ‘t Zand is Waardevol in Wonen en Werken. Iedere dag rollen hier schitterende houten prefab-elementen uit onze moderne productielocatie. Het tastbare resultaat van de behoeften van onze klanten die wij hebben vertaald naar maatwerk oplossingen voor ecologisch en duurzaam bouwen. Daarbij is het uiteraard van groot belang dat alles op financieel gebied netjes op orde is en de resultaten inzichtelijk zijn.  Zorgen voor een goede financiële infrastructuur is een vak apart en daarom zijn wij op zoek naar een fantastische:


Financial Controller (32-40 uur p/w)

Jij bent iemand die energie haalt uit de volle breedte van het financiële vakgebied. Een man of vrouw van de cijfers, die in staat is specialistische kennis om te zetten in begrijpelijke informatie. Zaken als liquiditeit, grootboekrekeningen, financiële rapportages en periodeafsluitingen zijn voor jou gesneden koek. Je hebt uiteraard ook de relevante diploma’s en werkervaring om dit aan te kunnen tonen. Jij bent een Financiële professional in hart en nieren.

In 2020 zijn we overgegaan op AFAS, waarbij een groot deel van de financiële processen inmiddels is geautomatiseerd. Wel ligt er nog een flinke wensenlijst en zijn we daarom druk bezig met optimaliseren. Affiniteit met AFAS is dan ook duidelijk een pré, evenals kennis van het inrichten van financiële processen. Samen met je directe collega’s op de Financiële Administratie verzorg je de bereikbaarheid van de afdeling en de kwaliteit van de dienstverlening.

Je bent iemand die de financiële huishouding tot achter de komma op orde heeft en de directie informeert en (on)gevraagd adviseert over de financiële situatie van ons bedrijf.  De passie die jij hebt voor Financial Control is voelbaar en aanstekelijk. Het zorgt ervoor dat je het vandaag weer net even beter wilt doen dan gisteren. Daarmee draag je direct bij aan de continuïteit van de organisatie. Het logo van Houtbouw ’t Zand staat voor kwaliteit! Niet alleen van ons product, maar zeker ook voor de interne bedrijfsvoering. Daar zijn we trots op en die trots zoeken wij dan ook in een nieuwe collega.

Ben jij onze ideale kandidaat? Dan willen wij natuurlijk heel graag met je kennismaken. Voor alles wat je gaat bijdragen waarderen wij je met een goed salaris, verlof, ATV, een goede pensioenregeling en (als het weer kan) regelmatig een borrel of personeelsuitje. Daar zijn de leukste collega’s, de beste werkomgeving en continue personele ontwikkeling standaard bij inbegrepen.

Ben je benieuwd naar onze organisatie? Kijk dan eens op www.werkenbijhbz.nl of op onze sociale media. Enthousiast geworden om bij Houtbouw ’t Zand aan de slag te gaan? Stuur dan jouw motivatie, samen met je CV naar pz@houtbouwelementen.nl.

 

Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met de afdeling HRM op telefoonnummer 0224-590079.

Solliciteer direct!

 

    Voeg hier je cv bij (max. 3mb)

    Voeg hier je motivatiebrief bij (max. 1mb)