Overtuigd van de waarde van mensen?

Houtbouw ‘t Zand is Waardevol in Wonen en Werken. Iedere dag rollen hier schitterende houten prefab-elementen uit onze moderne productielocatie. Het tastbare resultaat van de behoeften van onze klanten die wij hebben vertaald naar maatwerk oplossingen voor ecologisch en duurzaam bouwen. Alles wat we doen valt of staat met de kwaliteit van onze Houtbouwers. Zorgen dat wij de juiste vakmensen op de juiste plaats krijgen en houden is een vak apart en daarom zijn wij op zoek naar een fantastische:


HR-adviseur (24 uur p/w)

Jij bent iemand die energie haalt uit de volle breedte van het HR-vakgebied. Met ongeveer 65 medewerkers zijn wij een werkgever waar alle facetten van HRM met enige regelmaat de revue passeren. Zaken als W&S, O&O, CAO en arbeidsvoorwaarden of implementatie van nieuwe wet- en regelgeving zijn voor jou gesneden koek. Je hebt uiteraard ook de relevante diploma’s en werkervaring om dit aan te kunnen tonen. Jij bent een HR-professional in hart en nieren.

In 2020 zijn we overgegaan op AFAS, waarbij een groot deel van de HR-processen inmiddels is geautomatiseerd. Wel ligt er nog een flinke wensenlijst en zijn we daarom druk bezig met optimaliseren. Affiniteit met AFAS is dan ook duidelijk een pré, evenals kennis van salarisadministratie en HR-processen. Samen met je directe HR-collega verzorg je de bereikbaarheid van de afdeling en de kwaliteit van de dienstverlening. Hierin verwachten we van jou een operationeel leidende- en coachende rol.

Je hebt een duidelijke visie op HRM in een organisatie en de passie die jij hebt voor mensen is voelbaar en aanstekelijk. Het zorgt ervoor dat je het vandaag weer net even beter wilt doen dan gisteren. Daarmee draag je direct bij aan het werkgeluk van onze collega’s. Het logo van Houtbouw ’t Zand staat voor kwaliteit! Niet alleen van ons product, maar ook als werkgever. Daar zijn we trots op en die trots zoeken wij dan ook in een nieuwe collega.

Ben jij onze ideale kandidaat? Dan willen wij natuurlijk heel graag met je kennismaken. Voor alles wat je gaat bijdragen waarderen wij je uiteraard met een goed salaris, verlof, ATV, een goede pensioenregeling en (als het weer kan) regelmatig een borrel of personeelsuitje. Daar zijn de leukste collega’s, de beste werkomgeving en continue personele ontwikkeling standaard bij inbegrepen.

Ben je benieuwd naar onze organisatie? Kijk dan eens op www.werkenbijhbz.nl of op onze sociale media. Enthousiast geworden om bij Houtbouw ’t Zand aan de slag te gaan? Stuur dan jouw motivatie, samen met je CV naar pz@houtbouwelementen.nl.

Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met de afdeling HRM op telefoonnummer 0224-590079.

 

Solliciteer direct!

 

    Voeg hier je cv bij (max. 3mb)

    Voeg hier je motivatiebrief bij (max. 1mb)