HR manager

HR is jouw passie. Vanuit een brede HR invalshoek heb jij je ontwikkeld tot een allround HR Manager. Meerdere onderwerpen uit ons vak heb je meegemaakt. Van Strategie en Organisatie ontwikkeling, OR, Medewerker Performance Cycli en methodieken tot aan HR analyses. Samen met de HR adviseur organiseer je alle HR thema’s die bijdragen aan de groei van onze organisatie en effectiviteit in het proces.

In de rol van HR Business Partner ben je sparringpartner voor het management en vervul je een belangrijke rol in projecten. We bieden in eerste instantie een baan aan van maximaal 32 uur. De uren zijn naar eigen inzicht in te delen.

Houtbouw ’t Zand is een jong en fris bedrijf dat met de productie van duurzame prefab houtskeletbouw probeert de wereld een beetje mooier te maken. We stellen onszelf het doel om het werk voor onze opdrachtgevers zo prettig mogelijk te maken.

HR heeft als doel om het werk voor de medewerkers zo prettig mogelijk te maken. Samen werken we slimmer en bouwen we aan de verdere professionalisering van onze organisatie. HR heeft hier een faciliterende rol in: coachen, ontwikkelen en implementeren. We bieden een baan aan die zich kenmerkt door vrijheid en ruimte voor ondernemerschap.

We zijn een informele organisatie met ambitie, gelegen in ’t Zand. Je bent woonachtig in de regio en wilt graag werken in een landelijke, filevrije omgeving.

Kom jij ons team versterken? Neem dan contact op met Stefanie Baltus op telefoonnummer 06 41 31 17 92 of mail naar Stefanie@houtbouwelementen.nl

Solliciteer direct!

 

Voeg hier je cv bij

Voeg hier je motivatiebrief bij