Teken jij samen met ons de toekomst?
Houtbouw ‘t Zand voegt waarde toe aan wonen en werken. Iedere dag rollen hier schitterende houtskeletbouw-elementen uit onze moderne productielocatie. Het tastbare resultaat van de behoeften van onze klanten die wij hebben vertaald naar maatwerk oplossingen voor ecologisch en duurzaam bouwen. Maar voordat het zover is moet een ontwerp vertaald worden naar een digitale productietekening. Dat is een vak apart en daarom zijn wij op zoek naar een ervaren:


HSB-tekenaar
Als gedegen specialist hoeven wij jou uiteraard niets uit te leggen over het maken van bouwkundige tekeningen. De noodzakelijke bouwkundige kennis en tekenvaardigheden heb je ongetwijfeld in ruimte mate in huis. Wel willen wij je graag vertellen wat wij zoeken in een nieuwe collega. Niet alleen op het gebied van kennis, maar in de eerste plaats als persoon.

Je bent iemand die enthousiast wordt van het tastbaar maken van een ontwerp. Op basis van jouw tekening gaan de Houtbouwers in onze productiehal aan de slag. Zij leveren het kwaliteitsproduct dat door onze montageteams op locatie wordt getransformeerd tot een kap, een rijtjeswoning of een vrijstaande villa. Je bent jezelf dan ook bewust dat samenwerking met en input vanuit andere afdelingen bijdraagt aan een beter resultaat. Met HSB zijn de mogelijkheden eindeloos, maar alles valt of staat met de details die jij op papier hebt gezet.

Binnen Houtbouw ‘t Zand zijn we niet bang om dingen anders te doen. Als gedreven tekenaar draag jij iedere dag bij aan de continue kwaliteitsverbetering van zowel product als proces. Je werkt in één van onze 2 multidisciplinaire projectteams en begeleidt met elkaar het hele traject van offerte tot de werkvoorbereiding. De passie die jij hebt voor tekenen vertaalt zich naar een stimulerende en motiverende rol binnen het team. Jij weet vanuit jouw rol de klant steeds weer het gevoel te geven dat hij bij Houtbouw ’t Zand aan het juiste adres is.

Ben jij onze ideale kandidaat? Dan willen wij natuurlijk heel graag met je kennismaken. Voor alles wat je gaat bijdragen waarderen wij je uiteraard met uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Cao Timmerindustrie. Daar zijn de leukste collega’s, de beste werkomgeving en continue personele ontwikkeling standaard bij inbegrepen. Ben je benieuwd naar onze organisatie? Kijk dan eens op www.werkenbijhbz.nl of op onze sociale media.

Wil jij bij Houtbouw ’t Zand tekenen voor de toekomst? Stuur dan jouw motivatie, samen met je CV naar pz@houtbouwelementen.nl.

Ben je een bemiddelaar en heb je toevallig de ideale kandidaat voor ons in je portefeuille? Dan mag je uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0224-590079 (doorkiesnummer 75).