Teken jij al de toekomst?

 Met elkaar de wereld mooier en beter maken voor iedereen. Dat is waar Houtbouw ’t Zand naar streeft. Houtskeletbouw (HSB) is de toekomst van de woningmarkt. Duurzaam, energiezuinig en efficiënt. Dat kenmerkt de prefab elementen die hier dagelijks uit onze moderne productielocatie rollen. Maar voordat het zover is moet een ontwerp vertaald worden naar een digitale bouwtekening. Dat is een vak apart en daarom zijn wij op zoek naar een geweldige:

HSB-tekenaar

Als specialist hoeven wij jou uiteraard niets uit te leggen over het maken van bouwkundige tekeningen. Wel willen wij je graag vertellen wat wij zoeken in een nieuwe collega. Niet alleen op het gebied van kennis, maar in de eerste plaats als persoon.

Je bent iemand die enthousiast wordt van het tastbaar maken van een ontwerp. Op basis van jouw tekening gaan de Houtbouwers in onze productiehal aan de slag. Zij leveren het kwaliteitsproduct dat door onze montageteams op locatie wordt getransformeerd tot een kap, een rijtjeswoning of een vrijstaande villa. Met HSB zijn de mogelijkheden eindeloos, maar alles valt of staat met de details die jij op papier hebt gezet.

Vandaag doen we het beter dan gisteren en morgen weer beter dan vandaag. Daar draag jij als gedreven tekenaar iedere dag jouw ‘houtje’ aan bij. Je werkt in één van onze 3 zelfsturende teams en begeleidt met elkaar het hele traject van offerte tot de werkvoorbereiding. De passie die jij hebt voor tekenen vertaalt zich ook naar een stimulerende en motiverende rol binnen het team. Je steekt daarnaast graag de schouders onder andere team gerelateerde taken, zolang het ertoe leidt dat je met elkaar een prachtig project voor de klant realiseert. Jij weet vanuit jouw rol de klant steeds weer het gevoel te geven dat hij bij Houtbouw ’t Zand aan het juiste adres is.

Ben jij onze ideale kandidaat? Dan willen wij natuurlijk heel graag kennismaken. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en de relevante diploma’s en werkervaring om dit aan te kunnen tonen. Ben je in het bezit van bouwkundige kennis en heb je toevallig al gewerkt met het tekenprogramma Vertex? Dan worden wij zelfs nog enthousiaster!

Voor alles wat je gaat bijdragen bij ons waarderen wij je met uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden een heel pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. We investeren natuurlijk ook graag samen met jou in je verdere ontwikkeling.

Wil jij bij Houtbouw ’t Zand tekenen voor de toekomst? Stuur dan jouw motivatie, samen met je CV naar pz@houtbouwelementen.nl.

Ben je een bemiddelaar en heb je toevallig de ideale kandidaat voor ons in je portefeuille? Dan mag je uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0224-590079 (doorkiesnummer 76).