Zijn Kwaliteit, Veiligheid en Milieu écht jouw ding?
Houtbouw ‘t Zand is waardevol in wonen en werken. Iedere dag rollen hier schitterende houten prefab-elementen uit onze moderne productielocatie. Het tastbare resultaat van de behoeften van onze klanten die wij hebben vertaald naar maatwerk oplossingen voor ecologisch en duurzaam bouwen. Iedere dag leggen wij de lat weer een klein stukje hoger. Dat vraagt om duidelijke normen en processen, waarbij iedereen zich bewust is van zijn of haar rol in het eindresultaat. Het vormgeven en inrichten daarvan is een vak apart en daarom zijn wij op zoek naar een ervaren:


KAM-coördinator
Uiteraard hoeven we jou niets uit te leggen over normbepalingen, controles en audits of veilig en duurzaam produceren. Daar nemen we jou immers voor aan! Alle noodzakelijke kennis en vaardigheden heb je daarom al in ruime mate in huis. Wel willen wij je graag vertellen wat wij zoeken in een nieuwe collega. Niet alleen op het gebied van ervaring, maar in de eerste plaats als persoon.

Je bent iemand die inziet dat het toevoegen van waarde valt of staat met het leveren van kwaliteit, een gezonde en veilige werkomgeving en oog voor milieu en maatschappij. KAM mag dan écht jouw ding zijn, je weet ook anderen enthousiast hiervoor te maken. Je bent nadrukkelijk op zoek naar een plek die in ontwikkeling is, omdat gezamenlijk pionieren jou energie geeft. Geen gespreid bedje, maar juist een bed wat je grotendeels zelf kunt opmaken hoe jij het wilt. Resultaten boeken doen we samen en het realiseren van draagkracht en verbinding is jou dan ook op het lijf geschreven.

Als KAM-coördinator speel je uiteraard een centrale rol in de continue kwaliteitsverbetering van zowel product als proces. Samen met de andere specialisten uit je team vertaal je wet- en regelgeving naar praktisch toepasbare handleidingen, processen en instrumenten. De passie die jij hebt voor KAM vertaalt zich naar een stimulerende en motiverende rol binnen Houtbouw ‘t Zand. Of het nu gaat om adviseren, ontwikkelen of uitvoeren, in alle rollen binnen de functie voel jij jezelf thuis. Jij weet andere collega’s steeds weer het gevoel te geven dat zij bij jou aan het juiste adres zijn voor hulp en vragen.

Ben jij onze ideale kandidaat? Dan willen wij natuurlijk heel graag met je kennismaken. Voor alles wat je gaat bijdragen waarderen wij je uiteraard met uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Cao Timmerindustrie. Daar zijn de leukste collega’s, de beste werkomgeving en continue personele ontwikkeling standaard bij inbegrepen. Ben je benieuwd naar onze organisatie? Kijk dan eens op www.werkenbijhbz.nl of op onze sociale media.

Maak jij bij Houtbouw ’t Zand van jouw ding, óns ding? Stuur dan jouw motivatie, samen met je CV naar pz@houtbouwelementen.nl.