Maak jij van dromen een houten werkelijkheid?

Houtbouw ’t Zand voegt waarde toe aan wonen en werken. Iedere dag rollen hier schitterende Houtskeletbouw-elementen uit onze moderne productielocatie. Het tastbare resultaat van de behoeften van onze klanten, die wij hebben vertaald naar maatwerk oplossingen voor ecologisch en duurzaam bouwen. Daadwerkelijk het verschil kunnen maken voor de klant is een vak apart en daarom zijn wij op zoek naar een stevige

“Relatiebeheerder met bouwkundig vernuft”

Graag willen wij je vertellen wat wij zoeken in een nieuwe collega. Niet alleen op het gebied van kennis, maar in de eerste plaats als persoon.

Jij begrijpt dat klanttevredenheid niet voortkomt uit exact doen wat de klant vraagt. Juist die onderliggende behoefte weten te vinden of de oplossing aandragen waar de klant nooit zelf aan zou denken, is hoe jij iedere dag weer het verschil maakt. Samen met de klant werk je aan het realiseren van een soepel lopend proces, waarbij verwachtingen over en weer voortdurend duidelijk zijn. Als geen ander weet je dat gedurende een project zich onverwachte omstandigheden kunnen voordoen. Jij houdt het hoofd koel en bent de stabiele factor voor de klanten, want zij weten dat ze op Houtbouw ‘t Zand kunnen vertrouwen voor de juiste oplossing.

Bij Houtbouw ’t Zand zijn we niet bang om dingen anders te doen. Daar zet jij samen met ons je schouders onder. Net als wij geloof jij in de relatie op de lange termijn en eerlijk samenwerken. Door je natuurlijke interesse in mensen realiseer je een oprechte klik met de klant, zonder daarbij het resultaat uit het oog te verliezen. Jij bent immers iemand die het onderste uit de kan haalt…op het gebied van kwaliteit wel te verstaan. Ons streven is om toonaangevend te zijn in de markt en jij bent daar een lichtend voorbeeld van. Als je een omgeving zoekt om jouw innovatieve ideeën en unieke manier van klantbediening in de praktijk te brengen, dan is Houtbouw ’t Zand de plek voor jou! 

Ben jij onze ideale kandidaat? Dan willen wij natuurlijk heel graag met je kennismaken. Voor alles wat je gaat bijdragen waarderen wij je uiteraard met uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Cao Timmerindustrie. Daar zijn de leukste collega’s, de beste werkomgeving en continue personele ontwikkeling standaard bij inbegrepen.

Wil jij bij Houtbouw ’t Zand werken aan een betere toekomst? Stuur dan jouw motivatie samen met je CV naar pz@houtbouwelementen.nl.