Zorg jij dat we écht het verschil maken bij de klant?

Houtbouw ‘t Zand voegt waarde toe aan wonen en werken. Iedere dag rollen hier schitterende houtskeletbouw-elementen uit onze moderne productielocatie. Het tastbare resultaat van de behoeften van onze klanten die wij hebben vertaald naar maatwerk oplossingen voor ecologisch en duurzaam bouwen. Maar voordat het zover is moet de klant uiteraard weten wie wij zijn, wat wij doen en de unieke toegevoegde waarde van onze Technisch Adviseurs ervaren. Dat voor elkaar krijgen is een vak apart en daarom zijn wij op zoek naar een geweldige


“Manager met strategische klantfocus”

Als ervaren professional hoeven we jou uiteraard niet uit te leggen hoe we van iedere klant een ambassadeur van Houtbouw ‘t Zand kunnen maken. Wel willen wij je graag vertellen wat wij zoeken in een nieuw MT-lid. Niet alleen op het gebied van kennis en ervaring, maar in de eerste plaats als persoon.

Jij bent iemand die net als wij ervan overtuigd is dat een positieve klantervaring de kern vormt van een succesvolle organisatie. Ons verhaal kun jij concreet vertalen in strategie en acties, gebruikmakend van onze website, sociale media, evenementen en onze eigen enthousiaste Houtbouwers. In het bijzonder ben jij de persoon die de Technisch Adviseurs kan coachen om maximaal waarde toe te voegen voor de klant.

Binnen Houtbouw ‘t Zand zijn we niet bang om dingen anders te doen. Daar zet jij samen met ons graag je schouders onder. Jouw passie voor klantgerichtheid vertaalt zich in een stimulerende kracht binnen en buiten ons bedrijf. Of het nu gaat om je rol als coach, strategisch denker of communicatie-deskundige, jij weet alle partijen steeds weer het gevoel te geven dat ze bij Houtbouw ‘t Zand op de juiste plaats zijn.

Ben jij onze ideale kandidaat? Dan willen wij natuurlijk heel graag met je kennismaken. Voor alles wat je gaat bijdragen waarderen wij je uiteraard met uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Cao Timmerindustrie. Daar zijn de leukste collega’s, de beste werkomgeving en continue personele ontwikkeling standaard bij inbegrepen.

Wil jij bij Houtbouw ‘t Zand werken aan een betere toekomst? Stuur dan jouw motivatie samen met je CV naar pz@houtbouwelementen.nl.