Werken op Kantoor

Op kantoor is de variatie het grootst. Als bouwkundig specialist is er uiteraard plaats voor je maar ook zonder bouwkundige achtergrond kun je bij ons terecht. De bouwkundigen werken op de calculatie, engineering en werkvoorbereiding. Op de administratie en verkoop/marketing is er plek voor de mensen met kennis op deze specifieke vakgebieden. Er wordt hard en professioneel gewerkt maar de sfeer is informeel, een driedelig pak is dus niet nodig.

Patrick Hoep, projectleider

Vanaf mijn 15de ben ik al werkzaam in de bouw. Na een uitstap van zeven en een half jaar in de sloop en asbestsanering ben ik weer in de bouw beland. Tijdens mijn sollicitatiegesprek was er eigenlijk meteen een klik. Gedurende de sollicitatieprocedure bij Houtbouw ’t Zand was ik ook met een ander bedrijf in gesprek maar het leuke gesprek, de sfeer en de afstand tot de zaak hebben mij voor Houtbouw ’t Zand laten kiezen. Zodoende ben ik vanaf maart 2018 werkzaam bij Houtbouw ’t Zand als projectleider. Tot op heden heb ik hier nog helemaal geen spijt van en de goede sfeer van het sollicitatiegesprek is nog steeds merkbaar op de vloer.

Arno Rietveld, calculator

Na 25 jaar, in verschillende functies, werkzaam geweest te zijn in de offshore kwam er door de recessie een einde aan dat avontuur. Via het UWV kreeg ik de kans om bij Houtbouw te solliciteren op de functie projectleider, deze kans greep ik met beide handen aan.
Na ongeveer een jaar als projectleider gewerkt te hebben, ben ik geswitcht naar de functie calculator. Zo blijkt maar dat je nooit te oud bent om iets nieuws te leren! Ik heb het naar mijn zin bij Houtbouw en de sfeer is goed.

Theo Gootjes, verkoopadviseur

Als verkoopadviseur heb ik dagelijks telefonisch contact met onze klanten. Geen dag is hetzelfde, dat is wat voor mij het werk zo leuk maakt. Het is elke keer weer een uitdaging om met de klant mee te denken en om samen tot een goed resultaat proberen te komen. Ik kan het goed vinden met mijn collega’s, we hebben een leuk team.

Gerelateerde vacatures

Bouwkundig Tekenaar 2D/3D

fulltime
mbo+/HBO niveau

Aankomend Accountmanager

Fulltime
mbo+/HBO niveau